Dermokosmetyki

dermokosmetyki_wiem_o_zdrowiu
  • Forum
  • Polecam szampon Polytar. Smierdzi, ale jest skuteczny. Zwykle szampony tylko pogarszaja sytuacje. Ja juz po drugim razie widzialam roznice. Tylko w aptece....(więcej)
  • Proponuję kosmetyki probiotyczne, można je kupić w sklepie internetowym. REWELACJA...(więcej)
  • Jak dla mnie to rewelacja , bo dermokosmetyki nie sa naszpikowane chemia jak zwykle kremy, ale ich dzialanie opiera sie na dostarczaniu witamin skorze, ktora sama z czasem nie jest w stanie tak dobrz...(więcej)
  • Jakie dermokosmetyki polecacie, szukam czegoś odpowiedniego dla siebie, jestem po 30-stce mam skórę mieszaną z tendencją do przetłuszczania się....(więcej)

Forum -> dermokosmetyki to rewelacja

Tytuł:dermokosmetyki to rewelacja
Autor:Ela
7.9.2011, 14:45
Jak dla mnie to rewelacja , bo dermokosmetyki nie sa naszpikowane chemia jak zwykle kremy, ale ich dzialanie opiera sie na dostarczaniu witamin skorze, ktora sama z czasem nie jest w stanie tak dobrze sie w nie zaopatrywac. Kiedys z powodu alergi mialam spuchniete przez tydzien oczy, a potem jeszcze dlugo chodzila z workami jakbym ciagle byla niewyspana az poszlam do dermatolog, która dała mi kilka próbek na próbę i tak zostało.

Odpowiedz:

Tytuł:
Autor:
Tekst:
Wpisz poprawną odpowiedz
aby wysłać wiadomość
Co jest mniejsze: kałuża czy morze?

dermokosmetyki_ciekawostkigruper salon urody

Ciekawostki

Analiza kolorystyczna
Analiza kolorystyczna to główne narzędzie pracy stylistów i wizażystów. Odpowiedni dobór koloru odgrywa bardzo dużą rolę i nie powinien być bagatelizowany. Analiza kolorystyczna jest uważana za podstawę w kreowaniu wizerunku. Jest ona niezbędna również do wykonania profesjonalnego makijażu.

Czy wiesz, że...

Zdobienie paznokci
Każda kobieta chce, aby jej dłonie były niepowtarzalne i dlatego jeśli decydują się na zdobienie to chcą mieć taki wzór na swych paznokciach jakiego nie ma nikt inny. Warto zaznaczyć, że wzory zdobień paznokci są bardzo różne - zależą od umiejętności i fantazji naszej kosmetyczki.

Polecamy

Pielęgnacja twarzy
Pielęgnacja skóry twarzy obejmuje trzy podstawowe kroki: oczyszczanie, tonizowanie i nawilżanie. Twarz najlepiej jest oczyszczać łagodnym płynem do mycia twarzy. Stosowanie mydła jest niezdrowe, gdyż wysusza skórę. Jednocześnie jest to niehigieniczne, jeśli tą samą kostką myjemy ręce.

Metamizol jest lekiem już tradycyjnym,i przechodzącym próbę czasu oraz próbę rzeczywistej wartości leczniczej od 1922 roku, kiedy to po raz pierwszy został użyty klinicznie jako środek przeciwgorączkowy i przeciwbólowy. W ostatnich latach, obok prac oryginalnych, ukazały się także prace poglądowe, przedstawiające metamizol w świetle nowszych badań i na tle nieprzerwanej dyskusji nad jego miejscem w terapii bólu. Metamizol jest zalecany do stosowania w silnych stanach bólowych. Pyralgina jest lekiem łatwo rozpuszczającym się w wodzie i to lek przeciwbólowy, który zawiera metamizol w dawce 500 mg.